måndag 21 maj 2012

Pelles projektplan med eleverna i 5a!

Så där ja! Välkomna att hänga med våra webbredaktörer på en sväng genom vår hemsida.Här kan alltså elever, föräldrar, kolleger och andra elever på skolan ta del av vår undervisning. Sidan börjar ta form mer och mer men är långt ifrån klar. Men det ska den väl aldrig bli!? Imorgon är det dags för tre andra elever att ratta hemsidan under ett antal veckor. Stort intresse finns hos eleverna! En idé till nästa termin: En kompis som är fotograf till yrket kommer tillsammans med sina kolleger att kora månadens bild. Eleverna väljer alltså ut en bild som de själva plåtat och vi skickar sedan elevernas bilder till "proffsjuryn". Ett närliggande mål är rösta fram en ny logga. Det är "tyvärr" min egen ni ser på sidan men eleverna håller som bäst på att fila på egna. I övrigt får filmen tala för sig själv. Mycket nöje!



Länken var så god! http://a5an.weebly.com/

6 kommentarer:

  1. Vilken härlig screenr! Roligt att låta eleverna gör den! Det verkar som att både du och dina elever har fått göra en fantastisk "IKT-resa" under det här året. Snart kan du inte kalla dig Pellenovis längre..;-)

    Vi ses snart!

    SvaraRadera
  2. Åh va härligt Pelle!
    Jag blir superimponerad av ditt arbete du gjort med eleverna! Man kan verkligen känna hur stolta de är över sin egen hemsida.
    Mycket proffsigt att låta eleverna presentera ditt projekt!
    Håller med det Johanna säger, du har gjort en fantastisk resa. Och den kommer fortsätta, det ser nog dina elever till om inte annat.
    Häftigt!

    SvaraRadera
  3. Vad ska man säga Pelle!? Du går från klarhet till klarhet hela tiden!! Är det samma kille spm började kursen i augusti???

    SvaraRadera
  4. Du verkligen gjort en resa i den digitala världen! Vilket genialiskt drag att låta eleverna presentera sidan, det märks hur engagerade och intresserade de är. Jag gillade speciellt det som eleverna gjorde med Tranströmers dikter, hur bra som helst!
    Vi ses på onsdag!

    SvaraRadera
  5. Kan bara hålla med de övriga skribenterna Pelle. Så imponerande! Jag minns hur vi satt där jämte varandra i höstas och kände oss taffliga. Det gör jag fortfarande; men du har verkligen vågat ta hjälp av eleverna och tillsammans gjort ett fantastiskt jobb. Eftersom jag kommer att få en klass till hösten kommer jag att sno lite ideér av dig, hoppas det är OK.

    Ska bli kul att ses igen på onsdag!!// Liselott

    SvaraRadera
  6. Håller med!
    Härliga bilder och dikterna i Photostory blev mycket lyckat! Det märks att elverna är mycket entusiastiska.

    SvaraRadera