lördag 1 oktober 2011

En blåtonad vardagsbetraktelse i all enkelhet.



Klev ut genom dörren på förmiddagen med kameran i handen. Tämligen stillsamt. En sista ros i trädgården som kämpar för att slå ut innan frosten fryser den. Ingrid Mari äpplen förbereder sig för att bli skördade  till vintern. Nypon och slånbär i all sin spänst. En föräldraledig pappa med sina ungar är de enda mänskliga existenser som syns i grannskapet. Går en sväng ner mot vägen där en grävmaskinist ser till att det bereds möjlighet för ytterligare en refug "i vägen". Dessa tingestar växer upp likt svampar ur marken. Snart på var mans väg. Det var allt för den här gången medborgare. Ett försök till ett, ska vi säga, kontraspektakulärt inslag i blå skepnad.




Biderna är redigerade i http://www.picnik.com/

3 kommentarer:

  1. Vilka snygga bilder! Visst är det kul med fotoredigering...där kan man ju fastna hur länge som helst! Nu testar jag att kommentera din blogg med annan webläsare än internet explorer så får vi se om det funkar.
    / Åsa

    SvaraRadera
  2. Tack för tips om ännu ett bildredigeringsprogram, picnik.com. Roligt och enkelt att använda tycker jag. Men än behöver jag mycket träning, men framåt går det.

    SvaraRadera
  3. Hej Pelle!
    Vilken fin, ny, layout din blogg fått. Gillar den ”sandiga bakgrunden” som blir lugn mot dina fina fixade foton. Nu måste du väl snart byta namn på bloggen - du har helt klart lämnat novisstadiet! Jag tycker att du är fantastiskt duktig! Carina

    SvaraRadera